Sabun Kzanah Cosway

In Beauty, Review

Sabun Kzanah Cosway- Bagi yang mengalami masalah jerawat di belakang badan boleh try Sabun Kzanah keluaran Cosway . Sal dah try dan Alhamdulillah . Kulit badan jadi licin dan bertambah cerah .

Sejauh Mana Keberkesanan Sabun Kzanah Cosway

Selain dari muka , sabun kzanah boleh jugak digunakan untuk badan . Sape kata badan tak perlu kita jaga ? Jangan dibiarkan ya sebab kulit badan termasuk kaki tangan semua kena jaga . Nanti color skin tak sekata jenuh wehhh .

Tapi bila kita tengok zaman la ni kan , ramai je yang kulit tangan dan muka berbeza . Sal pun agak pelik la jugak . Mungkin hanya terlalu jaga muka sampai abaikan part yang lain . Kita fikir positif la gamaknyer !

So korang  yang disayangi . Sila ya hargai kecantikan yang diberikan dengan sebaik mungkin . Jangan asyik jaga satu bahagian sampai ketepikan bahaguan yang lain . Kalau boleh biar sama rata.

Bagi yang dah mencuba pelbagai produk tapi tak berjaya , apa kata try sabun kzanah cosway sebab harga pun tak berapa mahal . Dan yang best sabun kzanah cosway ni tak mudah lembik macam sesetengah sabun tu . Lepas pakai , kita akan rasa fresh .. bau pun best !

Sabun Kzanah Cosway
Sabun Kzanah Cosway

Kandungan sabun pun tak meragukan sebab semuanya dari tumbuhan . Selamat dan amat berbaloi :

Peach , Scutellaria , Licorice , Pegaga

BACA JUGA: Zara Black Mud Soap Berkesan

Kita ni orang pompuan kalau nak kelihatan cantik kena cantik dalaman dulu . Tu antara pesanan nenek Sal la . Bila cantik dalam , automatik akan cantik luaran . Jangan jadi ‘plastik’ tau .. tak baik gitu . Sebenarnya bila dah cantik dalaman , luaran akan automatik nampak keaslian .

Lagi satu part kesihatan , terutamanya pemakanan . Haaa . .. yang tu pun sama gak . Kena jaga jugak . Seandainya korang belasah semacam .. camne nak keluar cantiknyer tu kan.. hehehhe . Jangan ambil langkah mudah atau singkat untuk cantik . Makan masa sebab jalan pintas hanya akan merosakkan diri . Sengsara weh bila nak rawat dan pada Sal better cegah !

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

One commentOn Sabun Kzanah Cosway

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu