Sabun Pencuci Baju Sekolah Putih Atrees – Cuti sekolah dah berakhir .. harapnya anak anak ready nak bukak buku dan belajar balik . Makanya bermulalah episod drama nak bangun pagi . Kerenah anak anak yang tak pernah sunyi dari pelbagai ragam kan ? hehehe

Diyakini Berkesan – Sabun Pencuci Baju Sekolah Putih Atrees

Cerita pasal sekolah ni Sal nak tanya … korang basuh baju sekolah anak anak guna sabun apa ya ? Sebelum ni puas jugakla Sal cari sabun yang bersesuaian terutamanya untuk sental daki tebal kat bahagian kolar , lengan baju , ketiak . Tu pun tak campur lagi dengan baju yang terkena air milo , water color … aishhhh pening !

Tapi sekarang part cuci baju sekolah dah tak memeningkan Sal sebab dah jumpa sabun yang ternyata mampu tanggalkan kesan kotoran dan degil tu . Seriously , mulanya macam tak percaya tapi bila dah cuba sendiri …haaaa tak payah nak keluar semua tenaga untuk basuh baju .

Sejauh Mana Keberkesanan Sabun Atrees

Kebetulan juga uniform harian Sal color putih . Sebelum ni uniform Sal hantar dobi , tapi lama kelamaan ada sekali tu hantar masih ada kotoran tertinggal di belah pergelangan tangan . Aduyaiiii .. kecewa rasa sebab tak bersih . So lepas jumpa Sabun Pencuci Atrees ni semua masalah yang berkaitan kotoran di baju putih selesai .

BACA JUGA: Khasiat Minyak Zaitun Al’Ard Untuk Kesihatan

Banyak manfaat yang korang perolehi bila guna Sabun Atress ni . Sebenarnya Sal sampai pening jugak nak pilih sabun yang dok ada kat pasaran. Tak semua berjaya tanggalkan kesan degil pada baju putih. Paling payah waktu travel , bukan semua dobi boleh cuci bersih uniform yang serba putih . Bercakap ni pun berdasarkan pengalaman .

Sabun Atrees kini dah jadi ‘sahabat baik’ Sal sebab ……

Sabun Pencuci Baju Sekolah Putih Atrees
Sabun Pencuci Baju Sekolah Putih Atrees

Berkesan menanggalkan kotoran degil pada pakaian putih

Menjaga warna pakaian anda agar kekal berseri & tak pudar

Bauan Aloe Vera yang lembut dan menyegarkan

Sabun tak panas ditangan bila dipegang & sesuai untuk mereka yang alami “skin allergies”

Selamat digunakan untuk membasuh pakaian bayi , ibu hamil (hormon tak stabil) & ibu yang menyusukan (masalah susu badan melimpah ke baju)

Sesuai sangat untuk kegunaan seisi keluarga . Share sebab sendiri dah try dan part tambahan yang korang kena tahu bila guna sabun Atrees ni adalah ia sangat menjimatkan air masa bilas . Bila basuh guna wash machine , sabun langsung tak melekat di bahagian dalam dinding mesin basuh . Aroma yang ditinggalkan pada kain berbau segar (aromatik) dan yang best dapat jimatkan masa dan duit .

Mana yang nak try tu .. korang WhatsApp je no yang ada kat dalam gambar tu … 0192697794 “Nak Atrees”

Selamat Mencuba dan Sangat Berbaloi !!