Sakat Menyakat

In Majlis
Lama dah tak update entri..rindu rasanya…InsyaALLAH lepas ni me akan aktif kembali…
Me nak story pasal jemputan majlis besday yang diraikan di Pizza Hut..senior ofis ajak sempena besday anak dia yang baru menjangkau setahun…punyalah happy Khalish…dan me tak sangka pulak Pizza ada maskot…tersangatlah comey and cute…sampai Khalish pun asyik menyakat je Mr Cheese tu…me peratikan je dari jauh…ingatkan takut..rupanya anak ibu dah berani…yeahhh….tahniah ye sayang…
kita bergambar dulu…Khalish nak jugak bergambar
dan antara yang paling kecik kat situ dia la…
asyik menyakat jerk…sian Mr Cheese

nak salam pulak

ibu pun nak bergambar gak..

suma tengah ‘gelek’ checky dance tapi Khalish cam tercengang tengok

bila dah kepenatan..duduk kejap

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu