Salam Kelahiran Angah Khaleef…

In Parenting, Parenting
Alhamdulillah….semalam anakanda ibu dan papa genap 4 tahun..ibu dan papa doakan Muhammad Khilfi Khaleef membesar dengan sihat…jadi anak yang soleh…taat pada suruhan Allah SWT…sentiasa mendapat keredaan dan keberkatan dari Yang Maha Esa…
Kejap je rasa masa berlalu…terasa macam baru kelmarin ibu rasa tendangan anak ibu dalam perut…semalam baru melahirkan Khaleef…
So semalam hari kelahiran angah…ibu raikan dengan minions cake…senyum je bila ibu tengok anak anak…happy tak terkata…
cake dah kena sentuhan Khalaf !!

pandai dah nak tiup lilin….

gasak memotong cake 
Inshaa Allah ada rezeki kita potong cake kat luar ye Khaleef …nak rasa suasanalain sikit…amin…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu