Sedia Untuk Diminum

In Parenting
Masa balik kampung tempohari..saya terjumpa sesuatu yang pastinya menggembirakan hati para ibu yang menyusukan anak sepenuhnya…macam saya jugak…heehe…nak tau tak apa dia…heehee..
Alfafa yang telah siap diproses dalam bentuk minuman…seronok sangat bila saya tengok..terus sambar 2 botol…dengan niat nak try dulu..Alhamdulillah,..production susu semakin bertambah walaupun sekarang agak segan nak keluar dek disebabkan hormon preggy…apapun ..saya tetap nak memperjuangkan misi tandem nursing demi permata hati tercinta..
Kalau sesiapa yang ada petua lain untuk tambahkan production susu dikala berbadan dua…jangan segan kongsikan bersama saya.

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu