Set Berpantang Ringkas dan Mudah

In Info & Ilmu, My Story, Parenting, Parenting
Lepas bersalin…pastinya sebagai wanita kita nak kembali berat 
badan yang asal kan…nak slim…ada shape…sape takmo kan…
pada yang dah lama tinggalkan zaman berpantang pun  sentiasa berusaha
berusaha nak dapat berat badan yang ideal … orang pompuan normal gitu…
kecantikkan memang tak dapat nak pisahkan…hakikat…betul tak..??
Baru ni Sal ada try Set Berpantang dari  Junn Outlet..
memang best…sangat rekmen pada yang nak pecahkan lemak especially bahagian perut..
dan dalam masa yang sama dapat rampingkan pinggang…syok wooo….
walaupun Sal bukan dalam tempoh berpantang…tapi tetap nak try jugak…
nak buang lemak degil yang masih ada di badan…
Set ni mengandungi 4 produk…tak banyak pun… mudah sesangat pada yang busy bekerja..

*Bengkung Zap On
*Slimtrimz Slim Lotion
*Sireh Lovelycare
*Neotex Hot Belt
set yang amat ringkas dan berbaloi…
lotion pecah lemak…

yang ni Sal suka…berpeluh tanpa henti…

rupa hot shapers yang lebih jelas…

bengkung yang paling mudah di pakai….zap saja…
 Dan sedikit info mengenai produk:

Bengkung Zap On:
Bengkun paling mudah ini hanya zap zap je..ada tali pinggang khas utk merapatkan perut yang buncit..dr kain kapas jadi ianya x panas! best.

Slimtrimz Lotion:
Merupakan Lotion Slimming yang Water Bases…tak melekit dan yang penting Halal..
(GMP.LULUS KKM NO.MAL 19910096 A)
 Anda pasti ketagih pakai ….pembuangan lemak adalah melalui air besar…
Sila pakai kerap untuk kesan yang lebih cepat..kalau boleh pakai selepas mandi…
sapu di tempat yang berlemak..

Sireh Lovely Care:
Pencuci wanita yang menguatkan saraf intim wanita dan 
menghapuskan keputihan..
Kandungan pencuci terdiri daripada sireh ..manjakani akar serapat dan kacip fatimah

Hot Belt Neotex:
Bengkung sarung ni khas ketika anda yang aktif di luar …masa pakai…kesan yang amat ketara berlaku adalah…anda akan berpeluh 4 kali ganda daripada kebiasaan…Sal dah try..dan memnag terbukti..kelebihan berpeluh seperti anda sedang bersauna serta mampu bakar lemak..
Sangat ringkas dan mudah…macam Sal yang bekerja adakalanya tak sempat nak
tepek kat badan bagai…so bila ada set yang ringkas dan mudah ni…terus jatuh chenta…
sape tak nak kurus dan ramping kan…
Cara pakai yang lebih jelas…
Untuk info lanjut boleh hubungi:
Call/Whatsapp:013.954.8783
 

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu