Shaklee & EBM

In Parenting

Thanx to mike bravo2 coz sudi singgah..macam kenal jerk…huuhuu….dan paling x d’lupakn ialah sahabatku ‘ibuhakimhaikal’..syukur sgt2 coz dapat kenal ngan ‘ibuhakimhaikal’ ..satu kerugian rasanyer if x baca apa yg tertulis di entry beliau…Alhamdulillah…sehingga kini SHAKLEE menjadi teman setiaku agar EBM dapat dipertahankn utk putera tercinta…sempat gak promote pada kawan2 yang tengah ‘merundum’ dan ada yg hampir putus asa coz susu badan x byak..pokok pangkal…’tepuk dada-tanya selera kalian’..

EBM keyphochee

Berikan yang terbaik utk anak2 anda…bak kata Ahmad Nabil ‘Lu pikir la sendri’..pinjam sat yer tagline…hikhik…bila sembang pasal SHAKLEE..x pernah terpk pun ada supplement yg boleh banyakkn susu badan..sampai 1 ketika terborak ngan member yg mmg dapat ex-bf anak…bila dgr mmg teruja..so dia la yg suh contact ‘ibuhakimhaikal’…thanx sgt2 to Tuty…
 Kalau nak tau…‘ibuhakimhaikal’ ni sgtla peramah…bila agaknye kita dpt bersua..mula2 order yg trial pack dan skrg terus capai botol besar..lambat ckit nak abis heehee…Alhamdulillah..memang ada peningkatan terhdp pengeluaran susu…syukur…terigt pd kata2 peransang seorg member yg jitu menyusukan 2 org anaknyer ….’Insyaallah…rezeki anak tu mmg ada’..pesanan tu jugaklah yg menjadi kekuatan diri ini utk meneruskan misi penyusuan… Jom kawan2..tiru macam sy..badan sure cepat langsing cuma opss…tang aset tu je yg nampak sexy ckit…ala..ape salahnyer kan…hikhik..if ada pertanyaan jgn malu or segan..sharing is caring..utk kebaikan kita bersama..
 Diam x diam skrg dah bulan 10..lagi 2 bulan dah nak masuk 2011…cepat betul masa berlalu..dan puteraku skrg dah 8 bulan….semakin cerdik dia…asal panggil je name dia..terus menoleh…huhu…penyejuk mata…penenang jiwa ibu dan papa…

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu