Sila Penuhi Bila Perut Mintak Diisi

In Resepi
Sila Penuhi Bila Perut Mintak Diisi – Hi korang , moga sihat selalu ya . Mulakan aktiviti pagi anda dengan ceria . Korang dah sarapan ke ? Cakap pasal sarapan pagi ni kan , best rupanya bawak bekal ke opis . Senang dan mudah sebab tak yah nak berebut beli makanan kat cafe dan sangat menjimatkan masa .

Korang Wajib Sarapan , Sila Penuhi Bila Perut Mintak Diisi

Macam Sal ter’rajin jugakla bawak bekalan dari rumah sejak akhir akhir ni . Bukan rajin sangat pun cuma buat mana yang simple sebab pagi pagi Sal takleh nak terhegeh sangat keluar dari rumah . Kena hantar Along & Angah ke sekolah dulu . So kita buat seberapa pantas !
Janji sampai opis bolehla Sal alas perut sikit pun takpe asalkan beralas sebab Sal jarang makan malam . Balik opis lewat petang terus makan so bila menjelang pagi esoknya memang lapar giler la perut .

Ni kisah semalam … bawak karipap kentang .

Sila Penuhi Bila Perut Mintak Diisi

Dan harini Sal teringin nak makan roti mentega bergula …

Sila Penuhi Bila Perut Mintak Diisi

 

BACA JUGA: Resepi Cornflakes Madu Simple

Alhamdulillah , walaupun simple janji perut dapat diisi . Jangan biarkan perut kosong tak baik . Takut penyakit lain pulak yang timbul . So korang pandai la curik masa sebelum gi kerja tu buat sarapan ya !

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

One commentOn Sila Penuhi Bila Perut Mintak Diisi

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu