Susahnya Nak Bergambar

In Parenting
Sekarang ni anak bujang me semakin susah nak ajak bergambar…ikut mood dia..kalau orang lain nak ambik gambar dia..cukup senang nak berposing..tapi kalau ibu dia yang nak snap..jenuhla nak tunggu Khalish tengok camera…memang menduga kesabaran betul..kadang-kadang geram dibuatnyer…selalu me terlepas nak ambik aksi spontan dia..sekarang ni bila dah pandai bergurau…lagila…tapi sebenarnya seronok..jadi pengubat kepenatan bila balik keje..
Favourite place Khalish…dalam drawer… setakat ni memang muat-muat je tuk dia..
kalau tak dapat dok dalam tu siapla nak mengamuk..sekali dah duduk..fuhhh..kepuasan terpancar…

Bab paling khalish suka ..buat memek muka..suh senyum bebetul tak nak..


Menyokong penuh simbol 1..siap membebel..tapi bebelan tak diketahui pulak maksudnya sebab tak berapa nak faham sebenarnye..huhu…
Memang tak suka tengok camera sekarang..alahai…sabo jela..

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu