Salam Petang Jumaat semua..

Harini nak berkongsi sikit tentang keistimewaan Luver9 collagen+..

Luver9 memang tiada pantang larang ye..

  • Kalau suke minum minuman berkafein tu pun masih boleh minum luver9 juga tau..!! Memang best kan..Lagi2 pada penggemar teh tarik, nescafe, kopi tu.. Memang takde masalah langsung okay.
  • Ibu mengandung pun bole minum & takde effect negatif pada kandungan ye..Ibu menyusukan baby pun sangat disarankan bagi banyakkan susu & kesan akn nampak juga pd kulit baby nnt tau.. Ibu dalam pantang pon sangat disarankan bagi mengembalikan tenaga & segar tidak mudah letih semasa pantang...kalau nak tau…saya merupakan ibu yang sedang menyusukan 2 orang anak sekaligus…

  • Sesuai untuk semua golongan usia tak kira lelaki, perempuan, tua, muda, kanak-kanak & remaja..
  • Bagi pesakit diabetes, jantung, darah tinggi juga tiada masalah untuk minum luver9 ni ye.. Selamat ye.. Kalau ade ambil suppliment atau ubat2 lain pun masih bole minum luver9 ni okay..
Ini kerana, Luver9 Collagen+ diperbuat daripada bahan yg 100% semulajadi (sgt natural). Langsung TIADA bahan kimia.. Selain disahkan HALAL, ia juga ada pengesahan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Yang paling penting, dihasilkan oleh AIFA HEALTH, milik Bumiputera Islam..

Berminat?? Jangan tunggu lagi…meh contact sy..