Teman Setia

In My Story
Dikala waktu berpantang…antara ‘sahabat baik’ yang sentiasa menemani diri ini ialah….

bab biskut jacob’s tu sebelum berpantang still boleh terima lagi tapi bila terpandang gardenia wholegrain fibremeal tu…perghhh…serius..tak pernah umur tekak ni boleh terima…bila dalam pantang no choice..mana yang tak sedap tula sebenarnya ubat…

 yang ni lagi pulak…pati ikan haruan..Mr Hubby yang sudi belikan…heehe…sape yang penah merasa taula camne baunyer…bila bukak je penutup…sebatu dah boleh bau..ape boleh buat…nak baik punya pasal..sanggup ditelan ape saje..isi dalam ada 6 ..dan hanya tinggal 2 je lagi untuk dihabiskan…tapi haruan yang fresh untuk dimasak dalam freezer ade lagi untuk stok 2minggu…ayuh! perjuangan perlu diteruskan… huhuu…motivate untuk diri sendiri sebenarnya..
nak cepat baik…ikut je petua orang tua…jangan disangkal..kelak diri yang merana..

You may also read!

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Sejak negara dilanda pandemik COVID-19 , kebanyakkan dari kita yang tergolong dalam komuniti parents ni kena hadap situasi baru

Read More...
OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

Ade ke yang tak suka pakai perfume ? Rasanya dah jadi kemestian kan bagi seseorang pakai perfume terutamanya lepas

Read More...
Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Dalam ibu tak sedar , masa kian berlalu . Anak anak ibu makin membesar dan ragam pun semakin mencabar

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu