Terjahan Bermula

In Info & Ilmu
Fuhhh…saya baru je selesai buat terjahan bagi penyertaan GA- Senyuman Si Cilik…kepada yang sudi join..berbillion terima kasih diucapkan..semuanya comel belaka..sure pening kepala juri yang pilih..kalau suruh saya…semuanya menang kot…heehee..apapun kita serahkan pada yang pakar..juri saya kali ni terdiri dari kaum adam dan mereka juga mempunyai kepakaran dalam bidang photographer…tapi jangan risau..tak berkaitan langsung dengan syarat penyertaan..cuma biarlah ianya dinilai dengan seadilnya..
Sedikit pengumuman, kepada mereka yang belum diterjah….mohon majukan kembali link anda di entri ini…ada diantara link yang tak dapat dibuka…tak taulah dimana silapnya…berkali-kali saya try tapi still tak boleh..dan saya takut ada yang saya terlepas pandang..so penapisan perlu dilakukan sebelum kesemua senyuman si cilik dapat saya kongsikan bersama anda..geram tak terkata bila tengok keletah dan senyuman mereka..nantikan kemunculan mereka..heehe

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu