Terkejut Dengan Kehadiran….Cuci Cuci Services

In My Story
Korang gayat tak ?? citer pasal gayat ni…Sal memang gayat kalau dok kat tempat tinggi…teringat masa training…kalau jurulatih suruh terjun dari kapal…sure tak buat tapi sebaliknya suruh jurulatih tolak…nak tolak diri sendiri  ohhh tidakkk….kengkawan suma gelak…nak buat camne bila gayat menguasai diri..
Dan masa tengah buat keje kat opis tadi tetiba dengar macam air turun kat sebalik cermin…aishhh…berderau darah…
Rupanya….
dah macam spiderman pun ada….

rileks je cuci…pantas buat kerja !!
Cuci cuci services…..perghhhhh….siap borak lagi Sal…huhuhu…ingatkan tak dengar  ..rupanya cemin ni taklah tebal sangat…sempatla interview ..kihkihkih..kagum gak..bukan senang nak cuci bangunan yang tinggi tau…semangat kena kuat…
Moga sukses semuanya dan diberi kesihatan baik yang berpanjangan…amin

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu