Tudung Pelbagai Gaya Miracle Caliph

In Beauty

Tudung Pelbagai Gaya Miracle Caliph – Cakap pasal tudung ni kan adakalanya boleh buat seorang insan bergelar wanita menjadi sangat stress ! Termasukla diri Sal sendiri .. tak dinafikan bila part pakai tudung mesti nak kena lama mengadap cermin . Yang paling lama bersiap dalam rumah pun ye jugak ,sabar je la kan .. hehehe . Meh nak story lanjut tentang tudung pelbagai gaya Miracle Caliph .

Tudung Pelbagai Gaya Miracle Caliph Pilihan di Hati

Sampai la satu hari tu masa Sal tengah cari baju sekolah agama anak anak di Miracle Caliph , Sal ternampak tudung . Agak tertarik sebab color dia cun tau .. lembut je ala pastel gittew. Terus Sal capai , dan bila tengok rupanya shawl dua muka atau double loop shawl . Kesukaan la sangat sebab shawl dua muka ni sangat mudah dipakai . Korang just sarung je terus terletak . Takde le berejam dok depan cermin tenung muka sendiri .

Sampai rumah , Sal ‘belek’ lagi tudung keluaran eksklusif Miracle Caliph ni ..biasala tudung baru kan . Tudung ni tak perlu nak gosok sangat so mudahla bawak travel . Kain pun sejuk , lembut  je dan mudah digayakan .

Mudah dibentuk dan digayakan … Tudung Pelbagai Gaya Miracle Caliph
BACA JUGA: Rambut Kekal Sihat Walau Bertudung

Ada beberapa color yang Sal suka macam Purple Floral , Hitam Abstract , Pink Abstract , Nude Abstract . Material jenis moss crepe emboss dan panjang shawl adalah 2 meter .. sangat muslimah dan untuk mommy yang breastfeed macam Sal sesuai sangat . Paling best , shawl dua muka atau double loop shawl ni boleh dipakai dalam pelbagai fesyen . Yang ni memang super jimat sebab dengan hanya sehelai tudung yang korang pakai , pelbagai gaya boleh buat .

Mulanya Sal tak tau tapi bila dah cuba sendiri , haaa ok jugak . Dari tak biasa jadi biasa . Best jugak patern tudung yang dikeluarkan oleh Miracle Caliph . Korang patut try dan dari segi harga pada Sal memang amat berpatutan , berbaloi miliki .

Untuk makluman korang , Miracle Caliph juga akan keluarkan baju Raya Collection 2020 . Sure letops !

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari:

FB Miracle Caliph

Instagram Miracle Caliph HQ

Atau terus ke Butik di alamat:

39-1 Jalan Elektron D U16/D
Denai Alam
40160 Shah Alam
Selangor

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

12 commentsOn Tudung Pelbagai Gaya Miracle Caliph

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu